- 1403/12/05 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی امنیت غذایی ، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در جامعه
به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دوره آموزشی امنیت غذایی ، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در جامعه در محل سالن اجلاس معاونت بهداشتی برگزار شد.
به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دوره آموزشی امنیت غذایی ، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در جامعه با حضور همکارانی از معاونت ها ، شبکه ها ، دانشکده ها و واحدهای بیمارستانی دانشگاه با سخنرانی آقای مسعود رمضانی پور کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در محل سالن اجلاس معاونت بهداشتی در مورخ 1/5/1398 برگزار شد.
در این دوره ایشان درخصوص اصلاح عادات غذایی در
جامعه و لزوم داشتن الگوی صحیح مصرف مواد غذایی برای پیشگیری از چاقی و بیماریهای
غیرواگیر و ارتقاء سلامت آحاد جامعه مطالبی را ارائه دادند همچنین با توجه به آمار
وزارت بهداشت مبنی بر اینکه 76 درصد بیماریهای غیر واگیر ریشه در مصرف نادرست
مقدار چربی یا قند ، نمک و اسید چرب ترانس دارد لزوم همکاری درون بخشی و برون بخشی
برای رسیدن به امنیت غذایی و تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم مطالبی را
ارائه دادند.

نظر دهید