- 11 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
- 11 آبان 1404 پرستاری، معامله با خدا و راهی برای بخشش گناهان است
دکتر آشوبی در نشست اضطراری هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:
ضرورت آمادگی همه جانبه برای پاسخگویی به بحران احتمالی برق در مراکز سلامت محور گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر جدیبودن بحران برق در کشور، از صدور دستور آمادهباش فوری برای مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد و گفت: حفظ جان بیماران اولویت ماست و کوتاهی قابل قبول نیست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در نشست اضطراری بررسی وضعیت برق در مراکز بهداشتی و درمانی استان، با هشدار نسبت به جدیبودن کمبود برق در کشور، اظهار کرد: ما باید در نهایت آمادگی باشیم و اگر برق قطع شود و جان بیماری به خطر بیفتد، هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست.
وی با حائز اهمیت برشمردن برق در حوزه سلامت و لزوم هشیاری همه جانبه در جهت تامین و پایداری انرژی، افزود: در شرایط بحرانی، کوچکترین کوتاهی یا کمکاری قابل بخشش نیست چرا که می تواند بحران های گسترده ای ایجاد کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در این شرایط، همه مراکز درمانی موظفاند فوراً تجهیزات حیاتی نظیر ICU، NICU، اتاقهای عمل، یخچالهای واکسن، آزمایشگاه و سیستمهای اکسیژنساز را از نظر اتصال به برق اضطراری (ژنراتور و UPS) بررسی و اولویتبندی کنند.
دکتر آشوبی با بیان اینکه هشدار داخلی در همه مراکز سلامت محور، باید فعال باشد، تصریح کرد: بهمحض قطعی برق، از طریق پیامک یا پیامرسان، مدیر مرکز، مسئول فنی، نگهداری و مسئول کشیک مطلع شوند تا هیچ دقیقهای از دست نرود.
وی با تأکید بر ثبت دقیق زمان قطعی برق احتمالی در مراکز، گفت: لحظه شروع و پایان هر قطعی باید مستند شود چرا که این اطلاعات برای پیگیری حقوقی و تبیین مخاطرات غیرمترقبه ضروری است.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در صورت تکرار قطعی یا واردشدن آسیب، مستندسازی کامل انجام شود و شکایت رسمی به دیوان عدالت اداری، مکاتبه با استانداری و اطلاعرسانی رسانهای آغاز شود.
دکتر آشوبی با تأکید بر اینکه پروتکل جیرهبندی برق و سوخت ژنراتورها باید آماده باشد، تصریح کرد: شیوه نامه های جیرهبندی برق و سوخت ژنراتورها در همه مراکز بهویژه در مراکز کوچکتر باید آماده باشد و علاوه بر آن کاهش روشناییهای غیرضروری و محدودسازی تجهیزات غیراورژانسی نیز باید اجرا شود.
وی همچنین بر ضرورت مراقبت ها در مراکز بهداشتی تاکید کرد و گفت: یخچالهای نگهداری واکسن و داروهای حساس به دما حتماً باید به UPS متصل باشند و اگر برق پشتیبان هم قطع شد، واکسنها باید بدون تأخیر به مراکز پشتیبان منتقل شوند.
رئیس دانشگاه با اشاره به ضرورت آمادگی مراکز معین نیز، افزود: اگر مرکز اصلی از کار افتاد، مراکز معین باید بلافاصله وارد عمل شوند و بیماران اورژانسی را پذیرش کنند.
دکتر آشوبی با تاکید بر اینکه تیم واکنش سریع هر مرکز باید با اعلام وضعیت بحرانی، فوراً فعال شود، گفت: از کارکنان فنی و پشتیبانی تا کادر درمان همگی مسئول سلامت مردم هستیم و در این مسیر، هیچ تعللی پذیرفته نیست.
خبرنگار
حمیدرضا دنیادیده
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
- ارائه خدمات ویزیت رایگان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در خمام
- نجات جان بیماران نیازمند عضو با اهدای عضو، بانوی ۶۳ ساله لنگرودی
- اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- برگزاری سومین جلسه کمیته نقل و انتقالات سال ۱۴۰۴ کارکنان دانشگاه
- تمرکز بر بهبود «انتقال بیماران» در کلانمنطقه یک
- کارگاه بازآموزی نظام مراقبت بیماری جذام برگزار شد
- برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با تأکید بر بهبود زیرساختهای رفاهی دانشجویان
- فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
- پرستاری، معامله با خدا و راهی برای بخشش گناهان است
- مجاهدتهای شما برای خدا،زیباترین جلوه خدمت است
- پیام تسلیت نماینده مردم شریف شهرستان آستانهاشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی خطاب به دکتر محمدتقی آشوبی
- برگزاری سومین روز درگذشت والده دکتر آشوبی با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه پزشکی گیلان
- پیام تسلیت مدیر کل بیمه سلامت گیلان به مناسبت درگذشت والده گرامی دکتر آشوبی
- نوزدهمین اهدای عضو استان گیلان در سال جاری محقق شد
- گزارش تصویری | مراسم تشییع و تکریم والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- برگزاری سومین روز درگذشت والده دکتر آشوبی با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه پزشکی گیلان
- حضور استاندار گیلان در مراسم تشییع والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی
- اعلام زمان و مکان مراسم سومین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- حضور مشاور وزیر بهداشت در رشت و ابلاغ پیام تسلیت مقام عالی وزارت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- نماینده مردم رشت و خمام درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- پیام تسلیت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- بازدید مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت از سایت لاکان رشت با همراهی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- انتقال زمینی به مساحت ۱۶۰۰ متر به دانشگاه علوم پزشکی جهت ساخت مجتمع خوابگاهی در لنگرود
- آیتالله فلاحتی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان را تسلیت گفت
- پیام تسلیت معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- برگزاری نشست هماندیشی و توانمندسازی مدیران حراست دانشگاههای علوم پزشکی کشور
- فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- پیام تسلیت معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی درگذشت والده گرامی دکتر آشوبی








نظر دهید