- 7 مهر 1404 آتشنشانان مردانی از جنس ایثار، شهامت و شهادت هستند
- 7 مهر 1404 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت فرماندهان شهید دفاع مقدس
- 6 مهر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پروژههای رادیوتراپی و پت اسکن رشت
- 5 مهر 1404 خبر خوب| مُهر اعتبار ۴ ساله وزارت بهداشت بر مراکز آموزشی درمانی رشت
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت خیر سلامت
در پی درگذشت استاد دکتر رضا علیم مروستی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انتشار پیامی، ضمن تسلیت این ضایعه، از خدمات ماندگار این پزشک نیکوکار در حوزه سلامت گیلان قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی، درگذشت زندهیاد استاد دکتر رضا علیم مروستی، پزشک فرهیخته و خیر نیکاندیش را تسلیت گفت.
در متن پیام دکتر آشوبی آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا إلیه راجعون
با نهایت تأسف و تألم، درگذشت زندهیاد استاد دکتر رضا علیم مروستی، پزشک برجسته و خیر نیکاندیش کشور، موجب اندوه عمیق جامعه پزشکی و مردم شریف استان گیلان شد.
بیتردید خدمات ارزشمند و آثار ماندگار آن فقید سعید، بهویژه در عرصه نیکوکاری و توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی، از جمله مشارکت مؤثر ایشان و بنیاد خیریه وابسته به خانواده گرانقدرشان در تکمیل مرکز بهداشتیدرمانی چابکسر شهرستان رودسر، یادگار پر افتخار و باقیاتالصالحات آن انسان شریف خواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگوار مروستی، جامعه پزشکی کشور و مردم قدرشناس گیلان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و رضوان الهی و برای بازماندگان محترم، صبر و شکیبایی مسئلت مینمایم.
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نظر دهید