- 1404/05/31 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)
- 1404/05/29 بررسی وضعیت پروژههای سلامت شرق گیلان
- 1404/05/29 بررسی روند توسعه زیرساختهای سلامت منطقه غرب گیلان
- 1404/05/29 وبینار علمی آموزشی با محوریت فرزندآوری سالم و جوانی جمعیت برگزار شد
استاندار گیلان اعلام کرد:
مدارس و دانشگاه های گیلان فردا سه شنبه غیر حضوری شد/ آغاز فعالیت ادارات با یک ساعت تاخیر
استاندار گیلان گفت ؛ با توجه به تداوم برودت هوا و لزوم سلامت هم استانی های عزیز، فعالیت مدارس و آموزش دانشگاه های استان غیرحضوری و ادارات نیز با یک ساعت تاخیر فعال می شود.
پایش مداوم آب شرب در شهرهایی که با بارش شدید مواجه بوده اند
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی اخیر در منطقه پیربازار و نگرانی درخصوص آلودگی آب لوله کشی در سطح شهر رشت اعلام کرد. بازرسان بهداشت محیط حوزه بهداشت دانشگاه به طور مداوم در حال سنجش سلامت آب شرب در رشت و نیز شهرستان هایی که بارش زیادی داشته اند، هستند و تاکنون تهدیدی برای آب شرب شهرهای استان مشاهده نشده است.
پرواز فرشتگان سلامت در منطقه سیل زده پیربازار رشت
کاروانی از مدافعان سلامت گیلانی با هدف پایش و ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی به منطقه سیل زده پیربازار رشت اعزام شدند تا با پایداری سلامت سیل زدگان، امید را در دل آنها زنده کنند.
بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از منطقه سیلزده پیربازار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه تیم بهداشتی دانشگاه از منطقه سیلزده پیربازار بازدید و سرکشی میدانی انجام دادند.
برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت شهرستان رشت در بخش خشکبیجار
به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، میز خدمت در مسجد جامع شهر خشکبیجار برپا شد.
حضور ریاست و جمعی از معاونین، مدیران و و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از معاونین، مدیران ستادی و کارکنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن رشت حضور یافتند.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ولادت حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی فرا رسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان را تبریک گفت.
پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی و ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی پیروزی انقلاب اسلامی و ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام را تبریک گفت.
برگزاری مراسم جشن انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه در بیمارستان شهید انصاری رودسر
مراسم جشن انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه در بیمارستان شهید انصاری رودسر، با حضور مسئولین و کارکنان این مرکز درمانی برگزار شد.
علیرغم تعطیلی دو روزه ارگانها به دلیل بارش برف؛
ادامه خدمترسانی کارشناسان مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان
علیرغم تعطیلی دو روزه ارگانها به دلیل بارش برف، رئیس،کارکنان و مسئولین ستادی اورژانس گیلان در کنار سایر نیروهای عملیاتی به ارائه خدمت پرداختند.