اخبار فوری
                                            
                                            - 8 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم سومین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 گزارش تصویری | مراسم تشییع و تکریم والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 پیام تسلیت معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی وزارت بهداشت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 حضور استاندار گیلان در مراسم تشییع والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی
دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دو تن از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس
به مناسبت فرارسیدن روز ایثار، مقاومت و پیروزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دو تن از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس دیدار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، عصر امروز، دکتر محمدتقی آشوبی-  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی امیراحمد اسکندی- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رشت، فیروز نصیرزاده- مدیر روابطعمومی و محمدحسن آقا بیگی - مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در امور ایثارگران به مناسبت فرارسیدن حماسه سوم خرداد، روز ایثار، مقاومت و پیروزی با دو تن از ایثارگران و جانبازان نظام سلامت گیلان (دکتر پیمان خانجانی و یعقوب مظلوم) دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر آشوبی در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان دفاع مقدس، اظهار کرد: تکریم و تعظیم هر کسی که برای ما عزت، اقتدار و سرافرازی را فراهم میکند، یک فریضه است.
دکتر آشوبی در این دیدارها  همچنین با اهدای لوح سپاسی از رشادتها و جانفشانیهای ایثارگران و همچنین فرزندان این خانوادهها، تقدیر و تجلیل کرد.
پایان پیام/
              
                 
             
        
             تصویر نویسنده : 
            
        
     
             
                        
 
                                     
                                               
             
             
             
             
             
             
             
            
نظر دهید