- 22 مهر 1404 بررسی چالشها و راهکارهای بهبود وضعیت رفاهی و تغذیه دانشجویان
- 22 مهر 1404 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل زندانهای گیلان برای ارتقای خدمات بهداشتی زندانیان
- 22 مهر 1404 ماندگاری سپیدی و ایثار شهدای مدافع سلامت با کتب و پادکست
- 22 مهر 1404 برگزاری چهارمین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
حضور میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان قائم(عج) رشت
پس از فعال شدن اعلان حریق در بیمارستان قائم عجل الله رشت، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برای بررسی شرایط به محل حادثه رفت و از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، عصر امروز با فعال شدن اعلان حریق در بیمارستان قائم رشت، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بلافاصله در محل حاضر شد تا وضعیت را بررسی کند.
همزمان با حضور وی، نیروهای آتشنشانی و اورژانس پیشبیمارستانی نیز برای ارزیابی شرایط و ارائه خدمات احتمالی به بیمارستان اعزام شدند.
پس از بازدید دقیق از بخشهای مختلف، تأیید شد که هیچ حادثهای رخ نداده و سیستم اعلان حریق در پی مشاهده دود، فعال شده است.
دکتر آشوبی با اطمینانبخشی به بیماران و همراهان آنها اعلام کرد که روند درمانی در تمامی بخشهای بیمارستان بدون اختلال ادامه دارد و وضعیت کاملاً تحت کنترل است.

نظر دهید