- 1404/03/04 فیلم | مراسم گرامیداشت رو روابط عمومی
- 1404/03/04 نشست صمیمی دانشجویان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای شنیدن دغدغهها
- 1404/03/04 تجلیل از تیم فوتسال دانشجویان علوم پزشکی گیلان در نشست هیئترئیسه دانشگاه
- 1404/03/03 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان با حضور نماینده مجلس و فرماندار
بازدید شبانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید دکتر بهشتی بندر انزلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی انزلی به صورت سرزده و میدانی بازدید کرد و در جریان کم و کیف خدمات درمانی به مردم قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امشب به صورت سرزده و میدانی از بیمارستان شهید بهشتی انزلی بازدید کرد.
دکتر آشوبی در جریان بازدید میدانی از بیمارستان شهید بهشتی انزلی، در بخشهای مختلف بیمارستان حضور یافت و ضمن گفتوگو با کادر درمان و بیماران، در جریان کم و کیف خدمات سلامتمحور به آنها قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از حادثه دیدگان شرکت توزیع برق شهرستان رضوانشهر که در بیمارستان شهید بهشتی انزلی بستری هستند، عیادت و دستور اعزام یک تن از آنها به مرکز آموزشی درمانی پورسینا جهت ارایه خدمات درمانی فوق تخصصی را صادر کرد.
وی در جریان عیادت از این بیماران بر عزم جزم همهجانبه جهت بسیج همه امکانات برای بهبود وضعیت سانحه دیدگان تاکید کرد.
نظر دهید