• 1404/03/21 - 07:21
  • تعداد بازدید خبر : 100
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افزایش پوشش بیماران خاص در گیلان به ۵۸ هزار نفر با حمایت ۲ هزار میلیاردی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به گسترش چشمگیر خدمات حمایتی برای بیماران، از رشد تعداد بیماری‌های مشمول و تقویت زیرساخت‌های درمانی در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ یازدهمین جلسه کارگروه استانی صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نمایندگان دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران به‌ویژه سازمان بیمه سلامت، بر ضرورت تداوم حمایت مالی هدفمند از بیماران خاص و صعب‌العلاج تأکید کرد و افزود: «در بخش دولتی، مسئولیت ما فقط ارائه خدمت نیست، بلکه باید تمام‌قد در کنار مردم ایستاد؛ حتی اگر هزینه آن آبرو، وقت و اعتبار باشد. در مسیر خدمت به مردم نباید از تعارض منافع ترسید.»

وی خاطرنشان کرد: «توسعه و تقویت بخش دولتی در حوزه سلامت، تنها تکیه‌گاه مردم به‌ویژه در مناطق کمترتوسعه‌یافته است و خوشبختانه استان گیلان در نظام ارجاع و پزشکی خانواده نیز گام‌های مؤثری برداشته است.»

گفتنی است، صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به استناد بند «ن» تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تشکیل و از مهر همان سال تحت پوشش سازمان بیمه سلامت مستقر شد.

با آغاز فعالیت این صندوق، تعداد بیماری‌های مشمول از ۵ به ۱۲۹ بیماری افزایش یافت و شمار بیماران شناسایی‌شده در استان گیلان نیز از ۲۸۹۲ نفر به۵۸ هزار و ۷۶۸ نفر رسید.

از زمان استقرار صندوق تاکنون، برای ۵۱ بیماری بسته خدمتی تدوین شده که اجرای آن‌ها در سامانه‌های سلامت اعمال شده و بیماران دارای این بسته‌ها در محل دریافت خدمات از سهم حمایتی صندوق نیز بهره‌مند می‌شوند. این حمایت‌ها شامل پوشش تا ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی در مراکز دانشگاهی و ۸۰ درصد تعرفه مصوب خصوصی در مراکز غیردولتی است.

تا امروز مجموع حمایت مالی صندوق در استان گیلان در محل دریافت خدمات درمانی، بیش از ۱۵۳۸ میلیارد ریال بوده است.

علاوه بر این، صندوق در قالب پرداخت مستقیم به بیمه‌شدگانی که متحمل هزینه‌های سنگین درمانی شده‌اند نیز حمایت می‌کند. سقف این حمایت در سال ۱۴۰۲، پنجاه میلیون تومان و در سال ۱۴۰۳، به هفتاد میلیون تومان افزایش یافته است. تاکنون ۴۳۳۲ پرونده در این بخش با مبلغی بالغ بر ۴۹۷ میلیارد ریال در استان گیلان بررسی و پرداخت شده است.

گفتنی است؛ ۵۰ بیماری از مجموع ۱۲۹ بیماری خاص و صعب‌العلاج، به‌صورت رایگان و بدون پرداخت حق سرانه تحت پوشش صندوق قرار دارند که این اقدام گامی مهم در جهت کاهش فشار مالی بر خانوارها به شمار می‌آید.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 140931
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/21 07:21