- 1404/04/31 برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت
- 1404/04/31 ۱۶ مصدوم در حادثه آتشسوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی
- 1404/04/31 «پزشکی در تراز قانون» راهی برای سلامت عادلانه و مستند
- 1404/04/31 برگزاری سومین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تیرماه ۱۴۰۴
آمادگی همهجانبه نظام سلامت گیلان در برابر جنگ ترکیبی و بحرانهای درمانی
در بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز درمانی رشت، ضمن بررسی میدانی آمادگی زیرساختها، بر ضرورت هوشیاری حداکثری نظام سلامت در برابر جنگ ترکیبی و تجاوز دشمن تأکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز بهصورت سرزده و میدانی از دو مرکز آموزشی درمانی «قلب دکتر ابراهیم حشمت» و «۱۷ شهریور» رشت بازدید کرد.
در این بازدیدها که در شرایط افزایش حجم مراجعات مردمی و ترافیک بیسابقه مسافران به استان صورت گرفت، دکتر آشوبی با حضور در بخشهای اورژانس، بستری، پشتیبان، انبار دارو و تجهیزات، بهصورت مستقیم روند خدمترسانی و آمادگی مراکز درمانی را مورد بررسی دقیق قرار داد.
بازدید از وضعیت انبارهای دارویی، امکانات پشتیبانی، تأمین تجهیزات حیاتی و بررسی میدانی نحوه توزیع خدمات درمانی در این مراکز از مهمترین محورهای این حضور سرزده بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن گفتوگو با پرسنل، پزشکان و پرستاران، بر ضرورت حفظ آمادگی عملیاتی و خدماترسانی در همه شرایط تأکید کرد.
دکتر آشوبی در نشست کمیته بحران مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت حضور یافت و با اشاره به ورود بیش از ۲۰۰ هزار خودرو به استان گیلان طی روزهای اخیر، افزایش جمعیت شناور و فشار مضاعف بر نظام سلامت را یادآور شد و اظهار کرد: امروز ما صرفاً با بحرانهای طبیعی یا درمانی مواجه نیستیم؛ بلکه درگیر جنگ ترکیبی و شناختی هستیم که با تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران همزمان شده است. در چنین شرایطی، ادای تکلیف ما در جبهه سلامت، تقویت زیرساختها، حفظ امید، و تزریق بصیرت سیاسی به بدنه خدمترسانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مراکز درمانی باید از نظر لجستیکی، نیروی انسانی و ساختار عملیاتی، آمادهباش کامل باشند، افزود: امروز بیش از هر زمان نیازمند آنیم که مراکز آموزشی درمانی نهتنها در خدمترسانی روزمره، بلکه در مواجهه با شرایط فوقالعاده، جنگی و ترکیبی نیز تابآور و پاسخگو باشند.
وی همچنین از بخشهای پشتیبانی خواست تا ذخایر راهبردی دارویی و تجهیزات پزشکی را بر اساس سناریوهای پیشبینیشده مدیریت و بهروزرسانی کنند.

نظر دهید