• 1403/05/18 - 22:57
  • تعداد بازدید خبر : 68
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آئین تجلیل از خیرین سلامت استان گیلان برگزار شد

همایش استانی نکوداشت تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تقدیر از زحمات تمامی خیران حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ آیت الله فلاحتی – نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز ، پنج شنبه در همایش استانی تجلیل از خیران سلامت، با اشاره به گفته افلاطون " من می خورم تا بمانم ، نه اینکه می مانم تا بخورم " اظهار کرد؛  انسان با توجه به اینکه یک دنیا است ( از دید فلاسفه) تمام آنچه که خداوند در انسان به ودیعه گذاشته هر کدام یک دنیا است. تمامی اعضا بدن انسان هر کدام جهانی است.
 وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به فرموده حضرت علی ( ع) ، که می فرمایند؛ ای انسان تو می پنداری یک جرم کوچکی ، حال آنکه خدا در درون ، خرد و اندیشه تو یک جهانی را به ودیعه گذاشته است" ، اظهار کرد؛ پس انسان می تواند اندیشه جهان شمول داشته باشد. انسان اگر بخواهد خود ، خودیت خود را ارائه کند ، می تواند و اگر در خدمت انسان دیگر باشد خدا به او  کمک می کند.
 وی در  ادامه با بیان اینکه انسان اگر تلاش کند برای قوه و استعداد خودش در راه خدا، که خدا در او ایجاد کرده و  به انسان دیگر خدمت بی منت کند، این  یک نگاه توحیدی است، افزود؛ اگر انسان نگاه توحیدی داشته باشد و  پس از این عالم ، عالم دیگررا ببیند و باور کند که پس از این عالم، سرایی است به وجود عظمت پروردگار، این انسان خود را وقف انسان ها می کند.
آیت الله فلاحتی  با اشاره به اینکه خداوند متعال در قرآن کریم در مورد انفاق بسیار سخن گفته است ، ضمن تشریح اولین آیات سوره بقره ، تصریح کرد؛،هرکسی در مسیر خیر ، عام المنفع است خداوند به او رزق و روزی فراوان می دهد.
نماینده ولی فقیه در گیلان در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمامی خیرین سلامت ، یادآور شد؛ تمامی کسانی که به نوعی به مردم خدمت می کنند،چه خدمتی کوچک و چه خدمتی بزرگ، می بایست با برگزاری جلسات متعدد از زحمات آنها تقدیر شود تا کار نیک را مردم ببینند وبه این امر  تشویق شوند.
دکتر اسدالله عباسی- استاندار گیلان، در ادامه همایش نکوداشت اظهار کرد؛ با توجه به محدودیت‌های دولت باید از ظرفیت‌های خیرین در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت استفاده شود.
وی در ادامه با اشاره به نقش مهم مردم در صحنه‌های مختلف اعم از توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، افزود؛  هر جا که مردم پای کار بودند موفق بوده‌ایم از اینرو استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌های مردمی و خیرین در حوزه مهمی همچون، بهداشت و درمان ضرورت دارد.
وی همچنین، با تاکید بر تقویت امکانات و تجهیزات پزشکی در استان، تصریح کرد؛ گیلان از کادر پزشکی خوبی برخوردار است اما فضاها و امکانات پزشکی موجود حق مردم استان نبوده بنابراین باید تقویت شود.
دکتر عباسی ضمن قدردانی از خیرین سلامت برای رفع مشکلات و کمبودهای این حوزه، اظهار کرد؛ مردان بزرگی همچون، دکتر محمدصادق پیروز توانست کارهای ماندگاری به یادگار بگذارد که تا سالیان سال از آنها به نیکی یاد شود.
استاندار گیلان، ادامه داد ؛ خیرین با انجام امور خیرخواهانه و نوعدوستانه خود درس بزرگی به همگان می‌دهند و ما در پیشگاه آنان احساس کوچکی می‌کنیم.
استاندار گیلان در پایان تصریح کرد؛ مجمع خیرین سلامت گیلان با هدف فراهم آمدن امکان، شناسایی و ساماندهی خیرین و برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری صحیح از کمک ها، مشارکت های مردمی و هدایت کمک ها به اولویت های ملی در حوزه سلامت تشکیل شده و گام های خوبی در این حوزه برداشته شده است.

دکتر محمد تقی آشوبی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در همایش استانی نکوداشت  تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان  ضمن تقدیر از زحمات تمامی خیران حوزه سلامت، اظهار کرد: از دوره‌ای که در دانشگاه مستقر شدیم،  تمام تلاش ما این بود که اعتماد خیرین سلامت را جلب نماییم.

دکتر آشوبی ادامه داد: با توجه به اینکه استان گیلان، استانی سرسبز است اما از لحاظ فضای فیزیکی بهداشت و درمان نسبت به استان‌های دیگر کشور، محروم و بسیار فرسوده است و این امر نشان دهنده این است که در دوره‌های مختلف از ظرفیت‌های ملی و خیرین سلامت استفاده‌ای نکردیم. در این خصوص،   می‌بایست برای ارتقا بهداشت و درمان  استان همگی تلاش نماییم و از ظرفیت های دولت، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و خیرین سلامت بهره‌مند شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات با خیرین سلامت از جمله دکتر محمد صادق پیروز، پزشک حاذق و خیرسلامت گیلان، گفت: استاد پیروز علاوه بر اهدای بیمارستان پیروز لاهیجان،  تمامی داشته های خود را نیز از جمله ۴۶۰ متر مربع ملک در بهترین نقطه تهران و همچنین  زمینی دیگر در لاهیجان را به دانشگاه هبه کرد و ما بر اساس برنامه استراتژیک دانشگاه و نیاز این دانشگاه به مساعدت خیرین جلساتی زیادی را با خیران حوزه سلامت استان برگزار کردیم.

 دکتر آشوبی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان قطب پیوند شمال کشور محسوب می شود، افزود: اما متاسفانه رشت از لحاظ فضاهای بهداشتی وضعیت مطلوبی ندارد. وی در ادامه اسکان پزشکان متخصص  در شهرهای محروم گیلان را از دیگر معضلات این استان  عنوان کرد و از مادر شهید شاقلانی که ساختمانی را جهت استقرار پزشکان به دانشگاه هدیه کرد، قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان  با اشاره به بیش از ۱۱۰ تن خیر در استان گیلان وهمچنین ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی ساختمان در حال احداث در گیلان،  یادآور شد: در حال حاضر در استان گیلان پیوند کلیه و کبد، پوست و قرنیه انجام می‌گیرد و امیدواریم پس از اتمام ساختمان مذکور پیوند قلب و ریه نیز در این استان انجام گیرد.

  • گروه خبری : مردم نهاد و خیرین سلامت
  • کد خبر : 127591
کلمات کلیدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/05/18 22:57