اخبار فوری
- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
- 1403/12/12 فرهنگسازی و تأمین بودجه برای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در گیلان ضروری است
کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی در رشت برگزار شد
کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی ( PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ در راستای ضوابط وزارت بهداشت و استانداردهای ملی ایران اصول GMP ، کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
گفتنی است ؛ کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی(PRPs)، بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی ، از اهداف برگزاری دوره ی آموزشی مذکور بود.
پی نوشت ؛ برنامه های پیش نیازی( PRPs )، شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه ی، استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد./ ص
نظر دهید