لیست اخبار صفحه :68
زمان برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت حشره شناسی در برنامه بیماری های منتقله از پشه آئدس اعلام شد

زمان برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت حشره شناسی در برنامه بیماری های منتقله از پشه آئدس اعلام شد

کارگاه آموزشی مراقبت حشره شناسی در برنامه بیماری های منتقله از پشه آئدس به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ۱۷ لغایت ۱۸ مهرماه سال جاری دربندرانزلی برگزار می شود.

پایش گروهی از ۸ مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان تالش
توسط مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی صورت پذیرفت؛

پایش گروهی از ۸ مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان تالش

مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور در شهرستان تالش، 8 مرکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش آن ها را پایش کرده و عملکرد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان را مورد بررسی قرار دادند.

تداوم تحلیل های کارشناسی از عملکردها در داخل شبکه های بهداشت و درمان توسط کارشناسان
معاون بهداشتی دانشگاه در پایش گروهی از شبکه بهداشت تالش تاکید کرد؛

تداوم تحلیل های کارشناسی از عملکردها در داخل شبکه های بهداشت و درمان توسط کارشناسان

معاون بهداشتی دانشگاه در پایش گروهی از شبکه بهداشت و درمان تالش بر تداوم پایش ها و تحلیل های کارشناسی از عملکردها در داخل شبکه های بهداشت و درمان توسط کارشناسان همان شبکه ها تاکید کرد.

هشدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره صدمات جبران‌ناپذیر مصرف مشروبات الکلی تقلبی(متانول)

هشدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره صدمات جبران‌ناپذیر مصرف مشروبات الکلی تقلبی(متانول)

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جان باختن و آسیب های گسترده جسمی ناشی از مصرف مشروبات الکلی تقلبی( متانول) از خانواده‌ها خواست تا در این زمینه هوشیارانه عمل کنند.

برگزاری نشست هم‌ اندیشی رفع مشکلات درمانی و بیمه ای خانواده معزز شهدا و ایثارگران

برگزاری نشست هم‌ اندیشی رفع مشکلات درمانی و بیمه ای خانواده معزز شهدا و ایثارگران

نشست هم اندیشی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثار گران و مسئول درمان بنیاد شهید استان جهت بررسی مشکلات درمانی و بیمه ای خانواده معزز شهدا و ایثارگران

برگزاری نشست آموزشی نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی در رشت

برگزاری نشست آموزشی نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی در رشت

دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " ویژه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

آخرین بروز رسانی : 1403/12/07 02:55