• 1403/06/01 - 01:01
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز پزشک:

روز پزشک فرصتی برای یادآوری فداکاری، تلاش‌های خستگی ناپذیر و تعهد پزشکان برای بهبود رفاه افراد و جوامع است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز پزشک را فرصتی برای یادآوری فداکاری، تلاش‌های خستگی ناپذیر و تعهد پزشکان برای بهبود رفاه افراد و جوامع برشمرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

فرا رسیدن یکم شهریورماه، روز بزرگداشت دانشمند‌ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابو‌علی‌سینا کـه بـه شایستگی روز پزشک نام‌گذاری شده اسـت، روزی برای قدردانی از زحمات ارزشمند پزشکان است.

این روز یادآور فداکاری، تلاش‌های خستگی ناپذیر و تعهد پزشکان برای بهبود رفاه افراد و جوامع است. پزشکان نقشی محوری در جامعه ایفا کرده زیرا وظیفه خطیر مراقبت و احیای سلامت و رفاه افراد جامعه را بر عهده دارند. نقش آن‌ها فراتر از تشخیص و درمان بیماری‌ها است. آن‌ها به عنوان مربیان، مدافعان و شفادهندگان خدمت کرده و تأثیر عمیقی بر زندگی بیماران و ساختار کلی جامعه می گذارند.

پزشکان علاوه بر ارائه مراقبت‌های پزشکی، نقشی کلیدی در آموزش بیمار دارند. آنان برای توضیح تشخیص‌ها، درمان‌ها و اقدامات پیشگیرانه وقت می‌گذارند و افراد را قادر می‌سازند تا تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد سلامت خود بگیرند. پزشکان از طریق آموزش بیمار، به پرورش فرهنگ آگاهی و مسئولیت شخصی، به بهبود کلی سلامت عمومی جوامع کمک می‌کنند.

بنابراین می‌توان گفت، نقش پزشکان در جامعه چند بعدی بوده و در کل تعهد آنان به سلامت جامعه، بسیار ارزشمند است. در روز پزشک، ما این افتخار را داریم که از کار برجسته قهرمانان مراقبت‌های بهداشتی و درمانی خود قدردانی کنیم. فداکاری، تخصص و مراقبت دلسوزانه آن‌ها سنگ بنای یک جامعه سالم‌تر است.

اینجانب به نوبه خود فرا رسیدن روز پزشک را به تمامی پزشکان کشور به ویژه پزشکان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض می‌نمایم و برای یکایک آنان اعتلای مقام و علو منزلت آرزو دارم.

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

آخرین بروز رسانی : 1403/06/01 01:01