• 1401/11/08 - 17:04
  • تعداد بازدید خبر : 198
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی - توجیهی ویژه مسئولین فنی واحد‌های تولیدی موادغذایی و آشامیدنی در شهرستان لنگرود

بهمن ماه ۱۴۰۱,به اهتمام واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ،جلسه آموزشی -توجیهی ویژه مسئولین فنی واحد‌های تولیدی موادغذایی و آشامیدنی لنگرود در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:

8بهمن ماه ۱۴۰۱,به اهتمام واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ،جلسه آموزشی -توجیهی ویژه مسئولین فنی واحد‌های تولیدی موادغذایی و آشامیدنی لنگرود با تاکید بر مراعات موازین بهداشتی و رعایت استاندار تولید در راستای حفظ سلامتی جامعه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

دکتر عاشوری ضمن خیر مقدم به مشارکت و همیاری واحدها در مراعات موازین بهداشتی تاکید کرد 

مهندس امید محمدی تربتی-کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی-بهداشتی بیان کرد این جلسه به منظور بررسی و تشریح دستورالعمل های جدید صدور و تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت موادغذایی و آشامیدنی می باشد همچنین  توضیحات لازم در رابطه با برچسب گذاری  و عملکرد بهداشتی مورد انتظار از واحدها و مرکز بهداشت در این خصوص ارائه داد 

در طول جلسه به نمایندگان واحد‌های تولیدی فرصت داده شد  پیشنهادات و راهکارهای واحد خود را مطرح نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد .ص

  • گروه خبری : لنگرود,واحدهای تابعه,شبکه های بهداشت لنگرود
  • کد خبر : 99302
کلمات کلیدی
سیده ایرانمهر صدرایی
خبرنگار

سیده ایرانمهر صدرایی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/11/08 17:04