• 1403/06/13 - 09:13
در نشست مشترک با مدیرعامل آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت مطرح شد؛

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ارتقای سطح خدمات‌دهی به آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ارتقای سطح خدمات‌دهی به آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ سیّد علی حسینی- مدیرعامل آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت صبح امروز با دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت گو کرد.

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با تقدیر از تلاش‌های مجموعه آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت، اظهار کرد: گیلان استانی پیر و ارائه خدمات سلامت محور به قشر سالمند به دلیل بیمارهای زمینه‌ای هزینه‌بر است.

وی بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های نگهداری و مراقبتی در آسایشگاه معلولین رشت تاکید کرد و افزود: بهبود کیفیت زندگی و توجه به سلامتی قشر سالمند وظیفه همگانی است و باید نقش موثری در این راستا داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تداوم همکاری نظام سلامت با مجموعه‌های خیریّه و مردم نهاد تاکید کرد و گفت: همه تلاش خود را بر توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی و سلامت محور آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت به کار خواهیم گرفت.

سیّد علی حسینی- مدیرعامل آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت نیز در این نشست با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه گذشته ۱۰۰۰ متر مربع به مجموعه این آسایشگاه افزوده شده، اظهار کرد: ۱۲ سوئیت و یک بخش ۴۵ نفره در آسایشگاه سالمندان و معلولین رشت ایجاد شده و آماده افتتاح است‌.

وی با بیان اینکه از تکمیل ظرفیت آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت خبر داد و افزود: اگر خیّرین و مدیریت جهادی در مجموعه نباشد، دستگاه‌های متولی امر باید برای نگهداری جمعیت فعلی آسایشگاه سالمندان و معلولین رشت، حداقل ۱۲ مرکز نگهداری ایجاد کنند.

مدیرعامل آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت با تقدیر از تلاش های کادر درمان در ارائه خدمت به جمیعت این مرکز، گفت: کمک مجموعه بیمارستانی گیلان با آسایشگاه سالمندان و معلولین رشت در اوج قرار دارد و بسیار در ارتقای سطح کمی و کیفی این قشر موثر است.

حسینی با اشاره به سیر توسعه آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین رشت، خاطرنشان کرد: کمک به ایجاد مرکز بینایی سنجی و شنوایی سنجی در آسایشگاه سالمندان و معلولین رشت از نیازمندی‌های مرکز است و می‌تواند علاوه بر جمعیت خیریه، نیاز مردم منطقه را هم رفع کند‌.

وی با بیان اینکه ۳۱۳ نفر در مجموعه نگهداری می‌شوند، تصریح کرد: جمعیت سالمندی در گیلان بسیار زیاد شده و ظرفیت آسایشگاه تکمیل و دولت باید برای توسعه فضای نگهداری و تخت‌های مورد نیاز توان خواهان، فکری اساسی و ملی کند‌.

آخرین بروز رسانی : 1403/06/13 09:13
آرشیو