• 1403/01/31 - 16:09

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت کارشناس هوشبری مرکز آموزشی و درمانی رازی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر محمد تقی آشوبی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت آیدین بدن آرا - کارشناس جوان هوشبری مرکز آموزشی و درمانی رازی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیام تسلیت صادر کرد.

در متن این پیام آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت آیدین بدن آرا کارشناس جوان هوشبری مرکز آموزشی و درمانی رازی مایه تأسف و تأثر شد.

اینجانب این مصیبت را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان تسلیت گفته، برای خانواده ایشان آرزوی صبر جمیل و برای ایشان رحمت، غفران و اجر الهی مسألت دارم.

دکتر محمد تقی آشوبی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان