• 1402/05/04 - 11:31
  • تعداد بازدید خبر : 341
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

نشست هماهنگی رزمایش پرتوی گیلان برگزار شد

نشست هماهنگی رزمایش پرتوی گیلان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، پیش از ظهر امروز، نشست  استانی هماهنگی رزمایش پرتوی شهید شهریاری  با حضور دکتر محمدتقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر محمدعلی ویشکاهی – مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان، نماینده سازمان انرژی اتمی، نمایندگان مدیران کل و رؤسای سازمان‌های استان و همچنین  جمعی از معاونین و مدیران ستادی دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
هدف از برگزاری رزمایش پرتوی، شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و کاهش اثرات آن‌ها و همچنین، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های ده گانه اجرایی، امدادی، نظامی، امنیتی و کارگروه‌ها و تیم‌های عملیاتی در مواجهه با سوانح مرتبط با پرتوها است.
در نشست پدافند پرتوی گیلان، حوادث هسته‌ای، نقاط آسیب‌پذیر، ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با نظام سلامت و خنثی‌سازی ذرات پرتوی در محیط مورد تحلیل و بررسی و واکاوی قرار گرفت.
همچنین در این نشست، ظرفیت‌های بهداشت و درمان استان گیلان در زمان بروز حوادث، کمبودها و چالش‌های نظام سلامت توسط دکتر محمدتقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبیین شد.
دکتر محمدعلی ویشکاهی – مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان نیز در این نشست، الزامات و ضروریات هماهنگی و انسجام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان را به جهت آمادگی پاسخگویی به بحران، تشریح کرد.
پایان پیام/
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 108015
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/05/04 11:31