• 1403/05/08 - 09:58
خبر خوب؛

موافقت وزارت بهداشت با راه‌اندازی رشته «شبیه‌سازی و مصورسازی در علوم پزشکی» در گیلان

مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موافقت وزارت متبوع با راه‌اندازی رشته «شبیه‌سازی و مصورسازی در علوم پزشکی» را به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابلاغ کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر بهرام عین اللهی- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موافقت راه اندازی رشته شبیه سازی و مصورسازی در علوم پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته را به دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابلاغ کرد.

رشته شبیه سازی و مصورسازی در علوم پزشکی به استناد رای صادر در دویست و نود و سومین نشست شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، راه اندازی شده است.

بر اساس موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی گیلان می تواند در هر دوره پنج دانشجو را پذیرش کند.

به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تاکنون دو رشته در مقطع دکتری و چهار رشته در مقطع کارشناسی ارشد طی دو سال اخیر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شده است.

راه اندازی ۱۰ تعداد رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تا پایان امسال، هدفگذاری شده است.

نرمین قادری

نرمین قادری