- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
- 1403/12/07 جلسه هماندیشی سازمان نظام پزشکی رشت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/06 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کرد
- 1403/12/05 گزارش تصویری از شرکت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت مقام سید الشهدای جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله/ رشت مصلی امام خمینی (ره)
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
تامین غذای سالم محور توسعه است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت غذا، گفت: محور توسعه، انسانی سالم و شرط داشتن انسان سالم، غذای سالم است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیش از ظهر امروز در گردهمایی فصلی معاونان غذا و دارو و مدیران کلام منطقه یک کشوری با اشاره به اهمیت غذا، اظهار کرد: محور توسعه انسانی سالم و شرط داشتن انسان سالم، غذای سالم است.
وی فشار خون و چاقی را از عمده مشکلات استانهای شمالی دانست و افزود: مصرف غذای سالم و با اصالت غذایی استاندارد بهداشتی به سلامت انسان و جامعه کمک میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر ارجحیت «نظارت بر دخالت» در امور سلامت مردم، گفت: بیشتر تلاش و توجه ما در حوزه تامین دارو و تجهیزات باید نظارت بر ارایه خدمات باشد.
دکتر آشوبی با اشاره به افزایش نرخ ارز، خاطرنشان کرد: این افزایش نرخ ارز در افزایش قیمت تمام شده تجهیزات پزشکی موثر بوده و یک چالش اساسی به حساب میآید.
وی گردهمایی معاونان غذا و دارو را در رفع چالشهای دارو، غذا، تجهیزات و مکملها موثر دانست و گفت: اتخاذ تصمیمات معقولانه، کارشناسانه و متناسب با شرایط کشور توسط معاونان غذا و دارو کلان منطقه یک موثر و رافع چالشها خواهد بود.
نظر دهید