- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهدای رضوانشهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهدای رضوانشهر بازدید کرد و در جریان کم و کیف خدمات درمانی این مرکز سلامت محور در غرب گیلان قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عصر امروز به همراه سید نادر صفوی- فرماندار شهرستان رضوانشهر و همچنین دکتر سید محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهدای این شهرستان بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدید با کادر درمان، بیماران و همراهان آنها گفت و گو و در جریان کم و کیف خدمات سلامت محور به مردم به ویژه بیماران مراجعه کننده اخیر که با تهوع و استفراغ به این مرکز مراجعه می کنند، قرار گرفت.
دکتر آشوبی در این بازدید ضمن توصیه به مردم به جهت رعایت بهداشت فردی، بر ضرورت ارائه مراقبت های بهداشتی و همچنین درمان سریع بیماران مراجعه کننده، تاکید کرد.
نظر دهید