• 1403/02/31 - 08:31
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی مطرح کرد:

شهید دکتر رئیسی به‌پاس خدمت جهادی و به‌ دور از خودنمایی‌های شیطانی برای همیشه رئیس‌جمهور ماند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت رئیس‌جمهور و همراهانشان گفت: آیت‌الله شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی به‌پاس خدمت خالصانه و جهادی، به‌ دور از هیاهوی سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی همچون شهید رجایی خود را نه فدای هوا بلکه فدای هدف کرد و رئیس‌جمهور ابدی ایران شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی شهادت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و همراهانشان را تسلیت و تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است؛

شهادت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، خادم الرضا علیه‌السلام، خادم جمهور، یار صدیق و یاور واقعی مقام معظم رهبری و همراهان ایشان در سانحه دل‌خراش سقوط بالگرد، موجب اندوه و تأثر فراوان امت انقلابی و ملت مقتدر ایران اسلامی شد.

آیت‌الله شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی به‌پاس خدمت خالصانه و جهادی، به‌دوراز هیاهوی سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی همچون شهید رجایی خود را نه فدای هوا بلکه فدای هدف کرد و رئیس‌جمهور ابدی ایران شد.

بی‌تردید شهادت، هنر مردان خدا است و آویختن مدال شهادت بر گردن شهدایی چون آیت‌الله دکتر رئیسی مزد سال‌ها تلاش بی‌وقفه و جهادی بود که خداوند متعال این توفیق را تنها به بندگان خالص و واقعی خود عطا می‌کند.

این‌جانب شهادت جانکاه آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور محبوب ایران و همراهان ایشان را به محضر حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه شریف، مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران و امت اسلامی و همچنین خانواده شهدای خدمت تبریک و تسلیت عرض کرده و علو درجات آن‌ها را از خداوند منان خواستارم.

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

آخرین بروز رسانی : 1403/02/31 08:31