- 12 آبان 1404 دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی در کارآفرینی نوین برگزار میشود
- 12 آبان 1404 پزشک خانواده، مسیر تحول نظام سلامت و بازتعریف رابطه مردم با نظام بهداشتی کشور
- 11 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
در راستای پیگیری مطالبات مردم صورت گرفت؛
دیدار نماینده مردم آستانهاشرفیه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
در راستای پیگیری مطالبات مردم شهرستان آستانهاشرفیه در حوزه بهداشت و درمان، نماینده مردم آستانهاشرفیه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ مهندس ابراهیم نجفی، نماینده مردم شهرستان آستانهاشرفیه امروز با دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت، دیدار و طی آن مسائل بهداشتی و درمانی شهرستان آستانهاشرفیه مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست دکتر آشوبی با قدردانی از پیگیری نماینده شهرستان، بر تعامل مستمر با مسئولان محلی و همکاری برای ارتقای سطح سلامت و رفاه مردم تأکید کرد.
گفتنی است؛ در نشست فوق توسعه مراکز سلامتمحور، تأمین و تخصیص پزشکان متخصص، افزایش نیروی انسانی در مراکز تابعه و ارتقای کیفیت خدمات درمانی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

نظر دهید