• 1400/07/30 - 11:24
  • تعداد بازدید خبر : 7630
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان:

بیش از یک‌میلیون گیلانی هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پوشش دو دز واکسن کرونا برای بیش از یک میلیون مردم استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از یک‌میلیون گیلانی هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به تسریع واکسیناسیون کووید ۱۹ در سطح استان اظهار داشت: تا کنون بیش از دو میلیون و ۸۶۳ هزار دز واکسن کرونا در گیلان تزریق شده است.
وی افزود: این تعداد شامل بیش از یک میلیون و ۸۴۹ هزار دز نوبت اول و بیش از یک میلیون دز نوبت دوم واکسن کووید ۱۹ است که بدین ترتیب روند تکمیل واکسن( دو نوبت) برای رسیدن به ایمنی در سطح استان به سرعت در حال انجام است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: اگرچه روند واکسیناسیون به سرعت در حال اجرا و تکمیل است اما رعایت پروتکل های اجتماعی مانند استفاده از ماسک و شست و شوی مرتب دست ها از اهمیت بسیاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا برخوردار است.
دکتر حیدرزاده ابراز امیدواری کرد: با عبور از شرایط سخت شیوع بیماری و تداوم فرایند سریع واکسیناسیون و همراهی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی ، کاهش سرایت ویروس و ابتلا در سطح استان را در ماه آینده شاهد باشیم.
شایان ذکر است بر اساس آمار ارائه شده از رصدخانه سلامت، دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان جزو موفق ترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور از لحاظ پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ است.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 78286
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/30 11:24
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy