- 1404/04/31 برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت
- 1404/04/31 ۱۶ مصدوم در حادثه آتشسوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی
- 1404/04/31 «پزشکی در تراز قانون» راهی برای سلامت عادلانه و مستند
- 1404/04/31 برگزاری سومین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تیرماه ۱۴۰۴
برگزاری نشست هم اندیشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به منظور رفع بخشی از مسائل و مشکلات تجهیزات پزشکی واحدهای بهداشتی و درمانی دانشگاه با استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران نشست هم اندیشی در معاونت غذاو دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ به منظور رفع بخشی از مسائل و مشکلات تجهیزات پزشکی واحدهای بهداشتی و درمانی دانشگاه با استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران ، نشست هم اندیشی با حضور دکتر فیروز سرودی -معاون غذاو دارو ، دکتر کیانوش کوچکی نژاد- مدیر عامل خیرین سلامت استان ، دکتر غلامرضا عبدالله زاده- مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت و فیروز نصیرزاده - مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه در دفتر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

نظر دهید