- 8 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم سومین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 گزارش تصویری | مراسم تشییع و تکریم والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 پیام تسلیت معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی وزارت بهداشت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 8 آبان 1404 حضور استاندار گیلان در مراسم تشییع والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی
برگزاری کنفرانس علمی مدیریت هیجان مدار تعارضات زوجین
کنفرانس علمی یک روزه با عنوان «مدیریت هیجان مدار تعارضات زوحین» با همکاری اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونت درمان و معاونت بهداشتی با حضور جمعی از پزشکان، روانپزشکان، روانشناسان و مشاوران به صورت سخنرانی اساتید و پانل انتهای جلسه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در ابتدای این کنفرانس علمی، دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه اهمیت توجه به حل تعارضات زوجین در جوامع امروز را برای شرکت کنندگان مطرح کرد و با بیان اینکه کاهش ازدواج، کاهش فرزندآوری و بالارفتن سن ازدواج را به عنوان چالشهای جدی استان برشمرد.
در این کنفرانس علمی، موضوعات سبکهای دلبستگی، رویکرد سیستمی تعارضات زوحین و مدیریت هیجان مدار تعارضات زوحین به عنوان موضوعات اصلی مطرح شد که توسط دکتر زهره تیموری (دبیرعلمی)، دکتر نسیم نکوئی و دکتر حسین احمددوست ارائه شد.
 
         
                        
 
                                    
نظر دهید