- 13 مهر 1404 روحانیت دارای نقشی محوری در ایجاد و تقویت همدلی و آرامش دانشگاه است
- 13 مهر 1404 برگزاری جلسه برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر دقت، استمرار و ارتقای شاخصها
- 13 مهر 1404 سبزپوشان عرصه امنیت و نظم، جانشان را سپر آرامش مردم کردهاند
- 12 مهر 1404 ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی آستارا در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان
در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
نشست هماهنگی راه اندازی مرکز نفس شهرستان رشت
نشست هماهنگی برای راه اندازی مرکز نفس شهرستان رشت در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ به منظور راه اندازی مرکز نفس شهرستان رشت، جلسهای به همت واحد سلامت مادران گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر سید علی صدر رئیس بسیج جامعه پزشکی استان، بهمن میرزایی کارشناس مسئول امور حقوقی دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان تشکیل شد.
در این جلسه، مبحث فرزندآوری و جوانی جمعیت از الزامات و اولویتهای نظام سلامت کشور و سقط جنین یکی از مسائل مهم مرتبط با این امر و پیشگیری از آن از راهکارهای اصلی و تأثیرگذار بر افزایش جمعیت عنوان شد.
دکتر سلیمانی در این جلسه خواستار استفاده از تمام ظرفیتهای موجود برای پیش بینی عوامل و ارائه راهکارهای موثر بر پیشگیری از سقطهای عمدی جنین شد و گفت: در کنار پیشگیری از سقط عمدی جنین، باید دستگاههای متولی حمایتهای لازم از مادر، نوزاد و خانواده را پس از زایمان ارائه کنند.
دکتر صدر هم در این جلسه با تاکید بر حفظ فضای امیدواری در جامعه، تجارب مثبت حاصله بسیج جامعه پزشکی از اجرای برنامه نفس را بیان کرد.
در ادامهی جلسه با اظهار نظرات کارشناسان حاضر، مقرر شد هر چه سریعتر مرکز نفس شهرستان رشت تجهیز و آماده ارائهی خدمات شود.

نظر دهید