- 1404/06/04 تحقق ۹۴ درصدی برنامه عملیاتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/06/04 کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرمایههای اصلی دانشگاه و امانتداران میراث خدمتگزاری هستند
- 1404/06/03 حضور میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ماسال
- 1404/06/03 هفته دولت، نماد تلاش بیوقفه و فداکاری دولت در کنار مردم است
ماسال میزبان مراسم جشن گلریزان سلامت خیرین نیکوکار و کادر بهداشت و درمان
نشست هماهنگی در راستای مراسم جشن گلریزان سلامت خیرین نیکوکار و کادر بهداشت و درمان با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان ماسال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست هماهنگی مراسم جشن گلریزان سلامت با حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین موسوی- امام جمعه شهرستان ماسال، دکتر غلامرضا عبدالهزاده- مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، دکتر رفیعی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، دکتر عزیزی رئیس بیمارستان رسالت و کارشناسان مربوطه در دفتر امام جمعه شهرستان ماسال برگزار شد.
در این نشست ابتدا حجت الاسلاموالمسلمین حاج آقا موسوی با تبریک دهه کرامت و قدردانی از تلاشهای مدافعان سلامت بهویژ در ایام کرونا بر لزوم جهاد تبیین در حوزه سلامت و تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف ومشکلات بهداشت و درمان شهرستان ماسال تاکید داشت و آمادگی کامل خویش و مسئولین با همکاری دانشگاه و مجمع خیرین سلامت به خصوص خیرین عزیز نیکوکار اعلام نمود.
در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و ریاست بیمارستان رسالت گزارشی از عملکرد حوزه بهداشت و درمان ارائه کردند.
همچنین در پایان دکتر عبدالهزاده مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه از همکاری صادقانه خیرین نیکوکار و مسئوولین شهرستان با دانشگاه در توسعه بهداشت و درمان قدردانی و بر اولویتهای برنامهای و نیازسنجی براساس اسناد بالا دستی و برنامه توسعه هفتم تاکید داشت.
