- 19 آبان 1404 دستور فوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای ساماندهی تجهیزات مستعمل احمدگوراب
- 19 آبان 1404 دیدار روئسای دانشگاه فرهنگیان و علوم پزشکی گیلان
- 18 آبان 1404 اهدای خون دانشگاهیان علوم پزشکی گیلان در پویش نذر خون
- 18 آبان 1404 دکتر آشوبی: کیفیت، تعهد دائمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ارتقاء سلامت مردم است
بازدید مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه از پروژه های رودبار و لوشان
مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه طی بازدیدی ، پروژه های در حال احداث در رودبار و لوشان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه طی بازدیدی، پروژه های در حال احداث و تکمیل آن توسط خیرین سلامت در رودبار و لوشان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
وی در این بازدید به تلاش جهت راه اندازی مرکز جامع سلامت لوشان و بخش دیالیز بیمارستان رودبار با مشارکت مردمی خیرین خبر داد.
لازم به ذکر است ؛ در ابتدا، جلسه هماهنگی با حضور مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با مدیر شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) شهرستان رودبار و همچنین، نماینده خیرین سلامت جهت تسریع در راه اندازی و استفاده بیشتر مردم این شهرستان و بیماران برگزار شد .
درادامه ، از محل احداث مرکز جامع سلامت لوشان نیز بازدید میدانی بعمل آمد.
