- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
- 1403/12/07 جلسه هماندیشی سازمان نظام پزشکی رشت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/06 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کرد
- 1403/12/05 گزارش تصویری از شرکت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت مقام سید الشهدای جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله/ رشت مصلی امام خمینی (ره)
روز جهانی غذا در رودسر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ روز جهانی غذا مصادف با 24 مهر، تلنگری است برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز همدردی با انسان هایی که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محروم اند. سازمان FAO شعار روزجهانی غذا سال 2021 را به نام " تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهترو زندگی بهتر " نام گذاری کرده است. بر اساس گزارش FAO غذایی که انتخاب و مصرف می کنیم نه تنها بر سلامتی ما و سیاره ما بلکه بر نحوه عملکرد سیستم های کشاورزی و غذایی اثرگذار است یک سیستم پایدار کشاورزی و غذایی نیاز است که در آن انواع غذاهای کافی، مغذی و ایمن با قیمت مناسب برای همه در دسترس باشد. در این سیستم پایدار، غذای کمتری هدر می رود و زنجیره تامین مواد غذایی در برابر شوک هایی مانند آب و هوای شدید، افزایش قیمت یا همه گیری بیماری مقاوم تر است. روز جهانی غذا 2021 برای دومین بار درحالی که جهان با آثار گسترده همه گیری کووید 19 مقابله می کند برگزار می شود. با توجه به بحران کمبود غذا در جهان و دامن زدن انتشار ویروس کرونا و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، روز جهانی غذا امسال باشعار " مبارزه همگانی با کرونا ; محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم" برگزار می شود .

نظر دهید