- 1403/12/14 برگزاری ملاقات مردمی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دومین سهشنبه اسفندماه ۱۴۰۳
- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحدهای تولیدی استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،از پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی گیلان ، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی، اظهار داشت ؛ کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است ، از این رو، یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فرآورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.
مهندس نجفی درادامه با اشاره به اینکه در استان گیلان ، ده واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود؛ کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری از فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام می دهند و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.
لازم به ذکر است؛ غنی سازی، به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد./ص
نظر دهید