سایر پیوندها

  • 1403/08/19 - 16:28
  • تعداد بازدید خبر : 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دسترسی به شیرخشک در داروخانه های سطح استان گیلان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توزیع 68 قلم از انواع شیر خشک در بین داروخانه های متقاضی در استان خبر داد.


  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( گیل وب دا)؛ دکتر فیروز سرودی - معاون غذا و داروا دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توزیع 68 قلم از انواع شیر خشک در بین داروخانه های متقاضی در استان گیلان خبر داد.
دکتر سرودی در این خصوص  اظهار کرد؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  و حوزه مدیریت فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در راستای رسالت سازمانی خویش به منظور دسترسی عادلانه مردم به اقلام مورد نیاز و با پیگیری های مستمر از سازمان غذا و دارو، توانست از طریق شرکت های پانزده گانه پخش،  68  قلم از انواع شیر خشک را در بین 400 داروخانه متقاضی در سطح استان توزیع و حجم قابل توجهی از نیاز کودکان به شیر خشک را مرتفع نماید.
وی ادامه داد؛ از این رو  خانواده های نیازمند می توانند با مراجعه به داروخانه های استان طبق ضوابط، شیر خشک مصرفی کودکان خود را دریافت نموده و  در صورت وجود هرگونه مشکل با اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل این معاونت با شماره 01333621650 تماس حاصل نمایند.
لازم به ذکر است؛ توزیع شیر خشک براساس سهیه تعیین شده از سوی وزارت متبوع بصورت ماهانه در سطح داروخانه های استان صورت می گیرد و برای اقلام شیر خشک های رگولار و رژیمی که در استان وجود ندارد جایگزین مناسب تعیین شده است.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 131304

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/08/19 16:28