• 1402/06/08 - 23:36
  • تعداد بازدید خبر : 532
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست شورای مدیران، با حضور سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در دفتر رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا، برگزار شد

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛عصر امروز_ چهارشنبه، نشست شورای مدیران به منظوربررسی دقیق  موانع و مشکلات مراکز درمانی، با حضور دکتر گل شکن_ سرپرست معاونت توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشگاه و مدیران این معاونت،در دفتر ریاست مرکز آموزشی و درمانی پورسینا برگزار شد.
در ابتدای این نشست ،دکتر گل شکن به بررسی آخرین عملکرد مدیریت های این معاونت پرداخت و در ادامه، هریک از مدیران ضمن ارائه گزارش در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزه مربوط به فعالیت خود به بیان مشکلات، چالش ها و ارائه راهکار در خصوص مرتفع نمودن مشکلات این مرکز آموزشی  و درمانی پرداختند.
 در این نشست مواردی همچون؛  مسائل حقوقی شرکت های طرف قرارداد با مرکز آموزشی و درمانی پورسینا، نحوه عملکرد پروژه های تکمیل شده بیمارستان اعم  از  CT اسکن ، MRI , اتاق عمل و آنژیوگرافی ، تمهیدات لازم برای گسترش فضای اورژانس و افزایش تخت در این بخش، تامین بودجه جهت کارهای عمرانی، انجام فوری اقدامات لازم در خصوص تامین پروتزهای مورد نیاز مردم همچنین، تکمیل پروژه نیمه کاره اتاق عمل،تعمیر دستگاه های ژنراتور و امحای زباله این مرکز و کمبود نیروی درمانی در بخش ها مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است؛ در این نشست، دکتر ظهیر ریحانیان_رئیس و مدیر مرکز آموزشی و درمانی پورسینا نیز، حضور داشتند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 110675

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/06/08 23:36