• 1401/12/10 - 09:39
  • تعداد بازدید خبر : 329
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در استان گیلان

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بسته بندی در سال 1401، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه علوم پزشکی گیلان  در این خصوص، اظهار داشت؛ از سوی  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی  معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه، از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون،  طی برنامه های تشدید نظارت درمجموع دوهزار و  250 مورد  بازدیداز تمامی واحد های تولیدی در سطح استان گیلان ، صورت گرفته است .  .

مهندس نجفی تصریح کرد؛  به منظور اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی ، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمرجهت  کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت ، در تمام طول سال انجام می گیرد.

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه در پایان ، یادآور شد؛  در طول ایام نوروز1402، از سوی کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهد آمد./ص

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 100999

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/12/10 09:39