اخبار فوری
- 22 مهر 1404 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل زندانهای گیلان برای ارتقای خدمات بهداشتی زندانیان
- 22 مهر 1404 ماندگاری سپیدی و ایثار شهدای مدافع سلامت با کتب و پادکست
- 22 مهر 1404 برگزاری چهارمین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 21 مهر 1404 قرار گرفتن نام ۷ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان
برخورد ۳ خودرو در رشت، ۲ مصدوم بر جای گذاشت
در پی سانحه تصادف و واژگونی ۲ دستگاه خودروی ۲۰۶ و یک دستگاه خودروی پراید، ۲ تن مصدوم و جهت ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ در پی سانحه تصادف و واژگونی دو دستگاه خودروی ۲۰۶ و یک دستگاه خودروی پراید روی پل روگذر صابرین رشت، ۲ تن مصدوم شدند.
در پی این حادثه؛ مصدومان پس از مراقبتهای اولیه، توسط ۲ دستگاه آمبولانس جهت اقدامات درمانی بیشتر به مرکز آموزشی و درمانی پورسینا منتقل شدند.
گفتیاست؛ در این ماموریت آتشنشانی نیز با حضور در صحنه همکاری لازم را با اورژانس پیشبیمارستانی استان گیلان داشتند.

تصویر نویسنده :
