• 1404/08/11 - 08:21
  • تعداد بازدید خبر : 206
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

پرستاری، معامله با خدا و راهی برای بخشش گناهان است

جشن دانشجویان جدیدالورود دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)، با حضور حجت‌الاسلام حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، هم‌زمان با میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)، مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان برگزار شد. در این مراسم، حجت‌ الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تأکید بر جایگاه الهی شغل پرستاری، این حرفه را "معامله با پروردگار" خواند و خدمت مخلصانه به بیماران را موجب آمرزش گناهان دانست.

در این آئین، حجت الاسلام و المسلمین حسینی با استناد به حدیث قدسی پیامبر اکرم (ص) در خصوص عیادت از بیمار و این که "اگر به دیدارش می‌رفتی، مرا نزد او می‌یافتی"، شغل پرستاری را از جایگاه‌های رفیع انسانی و الهی دانست و اظهار داشت:

"پرستاری حرفه‌ای دشوار است، اما پرستاری که کار خود را برای رضای خداوند انجام می‌دهد، در حقیقت با پروردگار معامله می‌کند. پرستاری که با دلسوزی و مهربانی به بیمار خدمت کرده و سبب آرامش او می‌شود، مشمول بخشش الهی خواهد بود؛ چنان‌که خداوند گناهان او را می‌آمرزد، همانند روزی که از مادر متولد شده است."

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه دانشجویان را مخاطب قرار داد و افزود:

"لذت معنوی خدمت به خلق، لذتی ماندگار و بی‌بدیل است. دانشجویان عزیز باید بدانند که پرستاری نه به خاطر حقوق و جایگاه اجتماعی، بلکه تنها برای جلب رضایت خداوند معنا پیدا می‌کند و همین رضایت الهی است که سختی‌های این مسیر را شیرین و قابل تحمل می‌سازد."

حجت الاسلام و المسلمین حسینی همچنین با اشاره به خاطره‌ای از مادر شهید دکتر عسگری، متخصص اطفال، خاطرنشان کرد که روحیه ایثار، عشق و نذر و نیاز برای درمان بیماران، همان ویژگی والای پرستاران و پزشکانی است که خدمتشان رنگ خدایی دارد.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 147142
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نرمین قادری
خبرنگار

نرمین قادری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/08/11 08:21
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy