• 1403/07/04 - 09:07
  • تعداد بازدید خبر : 88
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پخت آزمایشی نان کامل با حضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان و اعضای کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان گیلان در دو واحد نانوایی در سطح شهر رشت- 3 مهر 1403 مهر 1403

در راستای اجرای مصوبات قبلی چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 با هماهنگی های صورت گرفته توسط دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی استان  با همکاری ریس اتحادیه صنفی نانوایان در تاریخ 1403/07/03 باحضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری  گیلان جناب دکتر حسین ذاکر استقامتی و اعضای کمیته آرد و نان کامل استان گیلان(نمایندگان درون و برون بخشی) بصورت آزمایشی در ساعات اولیه صبح از دو واحد نانوایی درسطح شهر رشت ( سنگکی -تافتونی) بصورت میدانی درحضور مشتریانی که برای خرید نان در نانوایی های مذکور بودند پخت نان کامل صورت پذیرفت و آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص اهمیت استفاده از نان کامل برای آنها  توسط اعضا و کارشناسان تشریح گردید. و استقبالی خوبی هم بعد مشاهده نان کامل از سوی مشتریان صورت پذیرفت.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 128972

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/07/04 09:07
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy