هشتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان (درون بخشی و برون بخشی) در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
هشتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان (درون بخشی و برون بخشی) در تاریخ 1402/06/19با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس نظارت برموادغذایی معاونت غذا ودارو، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان و نمایندگان سازمانهای برون بخشی( معاون دفتر امور اقتصادی استانداری، نمایده اداره کل استاندارد، نمایندگان اداره کل غله، نماینده دانشگاه گیلان،رئیس اتحادیه صنفی نانوایان) تشکیل گردید که این نشست که با محوریت سبوس گیری از گندم برای تهیه نان با کیفیت بهتر تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، گلوتن آرد، رطوبت آرد، تعداد نمونه های برداشت شده از آرد، آموزش کارکنان نانوایی برای تهیه نان سالم، غنی سازی آرد، فرهنگ سازی در عرضه نان تهیه شده از آرد غنی سازی شده، عدم ثبات کیفیت آرد و نانوایان، استاندارد آرد و نان، اصلاحات ساختاری در اضافه کردن سبوس درآرد و نان، پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، چاقی ،مرحله بندی و اجرای گام به گام برنامه برای کیفیت و سلامت نان، و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
- جلب مشارکتهای مردمی و همکاری دستگاهها برای مقابله با وفور پشه آاِدس
- اولین جلسه مشترک هئیت اجرایی و نظارت نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی شهرستان رشت برگزار شد.
- برگزاری سومین روز از جشنهای دهه ولایت در معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- خبر خوب| نخستین دستگاه پت اسکن وارد گیلان شد
- گزارش تصویری | تحویل نخستین دستگاه پت اسکن شمال کشور در رشت
- کلیپ آمار ماموریت پایگاههای استان به روایت سخنگوی اورژانس گیلان؛ فروردین ماه لغایت پانزدهم خرداد ۱۴۰۴
- جلسه جهت برنامه ریزی و افتتاحیه کلینیک سالمندی در کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی شهدای سلامت
- قدردانی از تلاشهای خستگیناپذیر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پرداخت پاداش به مناسبت دهه ولایت
- وبینار مشترک هماندیشی معاونت بهداشتی دانشگاه در مقابله با پشه آاِدس با سه دانشگاه دیگر علوم پزشکی برگزار شد
- معرفی درمانگاه فیزیوتراپی کلینیک شهدای سلامت
- هفتمین دوره آموزشی دفاع شخصی ویژه آقایان ویژه کارکنان حفاظت فیزیکی شرق گیلان
- برگزاری جشن دهه ولایت در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- معاون غذا و دارو دانشگاه: استفاده از ظرفیتهای انسانی رکن مهم در توسعه سازمان
- تاکید بر برگزاری باشکوه مراسم عید غدیر در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی
- حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- قدردانی از تلاشهای خستگیناپذیر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پرداخت پاداش به مناسبت دهه ولایت
- خبر خوب| نخستین دستگاه پت اسکن وارد گیلان شد
- انجام عمل منچستر در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) رشت
- بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید حسینپور و بررسی طرح توسعه اورژانس لنگرود
- همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دانشکدههای شرق گیلان و بررسی طرحهای توسعهای
- برگزاری جشن دهه ولایت در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- تاکید بر توسعه فضای آموزشی و خوابگاه در نشست شورای سلامت لنگرود
- دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
- دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- گزارش تصویری | گرامیداشت سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی
- برگزاری مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت
- پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان؛ تجلی بندگی و ایثار
- برگزاری جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت بررسی پروژههای درمانی