• 1404/09/25 - 13:19
  • تعداد بازدید خبر : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه؛

سی و ششمین جلسه‌ی کمیته داخلی مقابله با پشه آاِدس تشکیل شد

سی و ششمین جلسه‌ی کمیته داخلی مقابله با پشه آاِدس با تأکید بر بهسازی محیط در سطح استان و آمادگی برای مقابله با این گونه مهاجم در بهار و تابستان سال آینده برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ سی و ششمین جلسه‌ی کمیته‌ی داخلی مقابله با پشه آاِدس با حضور دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر شهیاد آذری حمیدیان حشره‌شناس و مدیران و کارشناسان ستادی معاونت برگزار شد.

در این جلسه، دکتر سلیمانی با بیان اینکه علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سایر سازمان‌ها هم باید نسبت به اقداماتی که برای کنترل وفور پشه آاِدس در سطح استان مکلف هستند انجام دهند اظهار کرد: با اینکه هم اکنون فصل سرد سال است باید برای سال آینده آمادگی برای مقابله با پشه آاِدس و احتمال بروز بیماری‌های منتقله از این گونه مهاجم را ایجاد کنیم.

وی افزود: غیر از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سایر سازمان‌ها که وظایفی برای بهسازی محیط دارند باید نسبت به وظایف خود جدیت بیشتری به خرج دهند؛ زیرا احتمال بروز بیماری‌های منتقله از پشه آاِدس در سال آینده وجود دارد.

در ادامه‌ی جلسه، دکتر آذری حمیدیان بر آموزش و آگاهی‌بخشی تأکید کرد و گفت: در حال حاضر که در فصل سرد سال هستیم، بهترین زمان برای آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم درباره‌ی خطرات بیماری‌های منتقله از پشه آاِدس است؛ زیرا با مشارکت مردم در بهسازی محیط می‌توان بستر فعالیت این گونه مهاجم را بسیار محدود کرد.

پس از این، دکتر زهرا قاسم‌پور رئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری‌های واگیر گزارشی از وضعیت بروز تب دنگی در کشور ارائه کرد و وضعیت اجرای برنامه مراقبت خانه به خانه در شهرستان‌های آستارا، انزلی، رشت و رودسر را تشریح کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 149505
{author_name}
تصویر نویسنده :

معین  حسن زاده
خبرنگار

معین حسن زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/25 13:19
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy