ویزیت رایگان در مدرسه زنده یاد فاطمه شریف پور روستای کفش کن محله اطاقور
بمناسبت هفته بسیج، به اهتمام کانون بسیج جامعه پزشکی، شبکه بهداشت و درمان لنگرود و بسیج سازندگی سپاه شهرستان، ویزیت رایگان بخش اطاقور به انجام رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز_یکشنبه ۳۰ آبان ماه سال ۱۴۰۰، به اهتمام کانون بسیج جامعه پزشکی، شبکه بهداشت و درمان و بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنگرود و به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مستضعفان، ویزیت رایگان عمومی با حضور یک پزشک ، ویزیت تخصصی با حضور ۵ متخصص داخلی، قلب، ارتوپدی، اطفال و زنان و دندانپزشکی در مدرسه شبانه روزی زنده یاد شهیدفاطمه شریف پور روستای کفش کن محله از توابع شهر اطاقور برگزار شد.
در این برنامه برای ۳۵۶ بیمار ویزیت عمومی و تخصصی و ۹۳ دانش آموز و عامه مردم خدمات دندانپزشکی ارایه شد .
سایر خدمات ارایه شده در این ویزیت شامل تزریقات، انجام تست کووید ۱۹_ اجرای واکسیناسیون کووید ۱۹ بصورت ثابت برای ۸ نفر از مراجعین، مشاوره تغذیه و روان برای ۳۶ نفر، بود که در این زمینه، برای نوجوانان و دانش اموزان همراه با اهداء جوایز، اجرای مسابقه و برنامه های آموزشی همراه بوده است.
اعتبار ریالی هزینه شده برای دندانپزشکی دو میلیارد ریال و هزینه دارو نیز صد میلیون ریال بوده است که به همت خیرین سلامت، به صورت رایگان در اختیار بیماران و مراجعان قرار گرفت و کلیه خدمات ارایه شده در مجموع، اعتباری بالغ بر دو میلیارد و پانصد و پنجاه میلیون ریال ( ۲۵۵میلیون تومان) در برداشته است.
لازم به ذکر است در انجام این برنامه ویزیت رایگان، دکتر الهام عاشوری _ مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر پرویز محمدنژاد_نماینده مجلس شورای اسلامی، حجه الاسلام نقوی و حجه الاسلام دکتر امین ائمه جمعه لنگرود و اطاقور و سرهنگ امیری_ فرمانده سپاه ناحیه و جمعی از مسوولان شهرستان حضور داشتند.

نظر دهید