• 1402/02/20 - 10:16
  • تعداد بازدید خبر : 646
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور دکتر آشوبی در مجتمع دانشگاهی سایت لاکان/ بازدید سرپرست دانشگاه از دانشکده داروسازی تا توصیه به اساتید جهت فتح مرزهای دانش و تولید محصول

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدیدی از دانشکده‌های داروسازی و دندانپزشکی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت، ضمن بررسی آخرین وضعیت آموزشی و اداری آن‌ها در توصیه‌‌ای به اعضای هیئت علمی، خواستار فتح مرزهای دانش و هدایت پژوهش‌ها در جهت تولید محصول شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، دکتر محمدتقی آشوبی-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی امروز با همراهی دکتر کورش دلپسند- سرپرست دانشکده داروسازی از بخش‌های آموزشی، اداری و پشتیبانی دانشکده داروسازی بازدید کرد.
 
دکتر آشوبی در یکی از کلاس‌های آموزشی دانشکده داروسازی حضور یافت و از نزدیک کمیت و کیفیت آموزشی را مورد بررسی قرار داد.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین در نشستی با هیئت رئیسه و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی، آخرین وضعیت آموزشی، پژوهشی، مدیریتی، مالی، اداری و نیروی انسانی را مورد بررسی و پایش قرار داد.
 
دکتر آشوبی با اشاره به توانمندی اعضای هیئت علمی در دانشکده داروسازی، گفت: تمام پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های اعضای هیئت علمی باید منجر به تولید محصول فناورانه و خلاقانه شود.
 
وی با اشاره به تحمیل هزینه‌های هنگفت حوزه آموزش به ویژه در تنوع تخصص‌های علوم پزشکی گیلان، گفت: کمبود سرم، معضلات زیست محیطی، فقدان برخی از داروهای خاص باید با همت دانشمندان و اعضای هیئت علمی موجود در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، حل و برای مردم فراهم شود.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه دولت در زمینه طب سنتی و داروهای گیاهی، خاطرنشان کرد: اقلیم گیلان، ظرفیت بسیار خوبی در جهت پرورش و فرآوری دارو‌ها با پایه گیاهی دارد و باید در دوره کنونی تقویت شود.
 
دکتر آشوبی، دانشکده داروسازی را فرصتی ارزشمند در جذب دانشجوی خارجی دانست و گفت: علاوه بر توسعه خدمات آموزش بین‌المللی، می‌توان زمینه را برای صادرات دانش و فناوری، تولید ایرانی و فرهنگ فاخر ایرانی را در دانشکده داروسازی شاهد بود.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین در حوزه ریاست دانشکده دندانپزشکی رشت نیز حضور یافت و برخی از مشکلات و معضلات آموزشی، پشتیبانی و اداری دانشکده را با حضور دکتر طائفه دولّو- رئیس دانشکده و اعضای هیئت رئیسه مورد بررسی قرار داد.
 
پایان پیام/
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 104257
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/20 10:16
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy