- 7 آبان 1404 آیتالله فلاحتی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان را تسلیت گفت
- 7 آبان 1404 پیام تسلیت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 7 آبان 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به سوگ والده خود نشست
- 7 آبان 1404 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
زایمان موفق سه مادر پر خطر در رشت انجام شد
با همکاری مشترک تیم فوق تخصصی بیهوشی قلب و متخصصین زنان و زایمان مراکز آموزشی و درمانی حشمت و الزهرا (س) رشت، زایمان سه مادر پرخطر در رشت انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ با همکاری مشترک تیم فوق تخصصی بیهوشی قلب و متخصصین زنان و زایمان مراکز آموزشی و درمانی حشمت و الزهرا (س) رشت، زایمان سه مادر پرخطر در رشت انجام شد.
این زایمان به دلیل شرایط سه مادر باردار به صورت سزارین و تحت نظارت پزشکان فوق تخصص صورت پذیرفت و هر سه مادر و نوزادان متولد شده در سلامت کامل قرار دارند.

نظر دهید