- 1404/05/23 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت اربعین حسینی
- 1404/05/23 پیام تسلیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالروز اربعین حسینی
- 1404/05/22 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به دکتر سلمان نیکفرجام
- 1404/05/22 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی
رئیس پژوهشکده تروما مطرح کرد:
پژوهشکده تروما سکوی نوآوری در کاهش آسیبها از علم روز تا جشنواره پیروز
رئیس پژوهشکده تروما با اشاره به ظرفیتهای علمی گیلان، از تلاش این مرکز برای کاهش آسیبهای ناشی از سوانح با بهرهگیری از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر شاهرخ یوسفزاده چابک، رئیس پژوهشکده تروما، در مراسم نکوداشت پرفسور پیروز که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: پژوهشکده تروما هدیهای ارزشمند از سوی ریاست کنونی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بوده که امروز به مرحله ثمردهی رسیده است.
وی با اشاره به ضرورت کاهش آسیبهای ناشی از سوانح، افزود: این پژوهشکده با هدف بررسی، پیشگیری و مدیریت پیامدهای تروما شکل گرفته و تلاش میکند تا در سالهای آینده فعالیتهای خود را در قالب «جشنواره فناوریهای تروما» توسعه دهد.
دکتر یوسفزاده چابک با تأکید بر اهمیت علم و فناوری روز در این حوزه گفت: با گسترش علوم جدید و ظرفیتهایی چون هوش مصنوعی، امکان نوآوری در حوزه تروما وجود دارد. این امر با همکاری دپارتمانهای فعال، مراکز تحقیقاتی و پژوهشگران جوان گیلان محقق خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به حادثهخیز بودن کشور و استان گیلان، نقش استادان برجسته و محققان حوزه سلامت را در کاهش میزان تروما و ارتقاء دانش مقابله با سوانح حیاتی دانست.

نظر دهید