اخبار فوری
- 1404/04/31 «پزشکی در تراز قانون» راهی برای سلامت عادلانه و مستند
- 1404/04/31 برگزاری سومین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تیرماه ۱۴۰۴
- 1404/04/31 بررسی ۴۴ پرونده در سومین نشست کمیسیون ماده ۲۰ دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
در راستای دعوت از مردم جهت شرکت در پویش ملی سلامت؛
حضورمعاون بهداشتی دانشگاه در شبکه استانی باران
معاون بهداشتی دانشگاه با حضور در شبکه ی استانی باران از مردم برای شرکت در پویش ملی سلامت و بررسی فشار خون و قند خون آن ها دعوت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم زشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در برنامه تلویزیونی شبکه استانی باران، درخصوص اجرای پویش ملی سلامت و اهمیت غربالگری فشار خون و دیابت مطالبی،ارائه کرد.
وی در این برنامه سلامت محور با دعوت از همه گیلانی های بالای 18 سال جهت شرکت در این غربالگری، پرفشاری خون و دیابت را زمینه ساز آسیب های جدی و جبران ناپذیر به سلامتی افراد تحت عنوان بیماری های مختلف عنوان کرد و گفت ؛ همه گیلانی های بالای 18 سال می توانند با حضور در نزدیکترین مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت به طور رایگان از لحاظ فشار خون و قند خون مورد غربالگری قرار گیرند.
لازم به ذکر است؛ پویش ملی سلامت با محوریت غربالگری دیابت و پرفشاری خون تا 15 دی ماه سال جاری ، در تمامی مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت شهرها و روستاهای سراسر استان ادامه دارد.

تصویر نویسنده :
نظر دهید