- 1404/03/21 تجلیل مسئول نهاد رهبری از همکاران سادات دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/03/21 برگزاری پنجمین روز از جشنهای دهه ولایت در معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/03/21 پت اسکن، ثمره شیرین همصدایی گیلان
- 1404/03/21 ارائه خدمات پزشک خانواده به بیش از ۸۴۰ هزار روستایی گیلان در ۱۷ شبکه بهداشت
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور:
جامعه پزشکی امروز در فضای امیدواری قرار گرفته است
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در آئین افتتاح سومین کنگره سالیانه انجمن جراحان عروق و درمانهای اندوواسکولارایران، گفت: در سالیان اخیر هویت جامعه پزشکی کشور دچار بحران بود، اما اکنون با حضور دکتر پزشکیان در قامت ریاست جمهوری، عملاً باید اذعان داشت که ورق برگشته و فضای امیدواری در کشور ایجاد شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در آئین افتتاحیه سومین کنگره سالیانه انجمن جراحان عروق و درمانهای اندوواسکولارایران، با تقدیر از دکتر داوودی و دکتر حسین همتی، گفت: کمتر دیدهام که در یک انجمن این میزان هماهنگی و دلسوزی در کنار هم باشد و این ترکیب خود یک نعمت است.
وی در ادامه گفت: جامعه پزشکی امروز در شرایط امیدوارکنندهای قرار گرفته است و در سالیان اخیر هویت جامعه پزشکی کشور دچار بحران بود، اما اکنون با حضور دکتر پزشکیان در قامت ریاست جمهوری، عملاً باید اذعان داشت که ورق برگشته و فضای امیدواری در کشور ایجاد شده است.
برای مشاهده گزارش تصویری این خبر کلیک کنید.

نظر دهید