- 6 آذر 1404 نخستین نشست بررسی چالشهای مهندسی پزشکی گیلان برگزار شد
- 6 آذر 1404 درگذشت ناصر مسعودی پیشکسوت موسیقی گیلان، ضایعهای جبرانناپذیر برای فرهنگ و هنر
- 5 آذر 1404 نشست رئیس سازمان غذا و دارو با داروسازان گیلان برای بررسی چالشهای صنفی
- 5 آذر 1404 بازدید معاون وزیر بهداشت از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی بیهوشی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی پیامی روز جهانی بیهوشی را تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر انوش دهنادی مقدم -معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی پیامی روز بیهوشی(16اکتبر) را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است؛
"هو الشافی"
۲۴ مهرماه برابر با ۱۶ اکتبر، روزی است که اولین استفاده موفقیتآمیز از اتر برای بیهوشی در قرن نوزدهم به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای مهم تاریخ پزشکی نوین به ثبت رسید و علم استفاده از بی دردی و بیهوشی وارد مرحله جدیدی از تاریخ تکاملی خود شد. از آن زمان تاکنون این دانش با توسعه و پیشرفت خود ،نقش مهمی در درمان بیماران ایفا نموده است. پیشتازان این رشته از جمله یکی از سرشناس ترین آنها به نام پیتر سافار در دهه ۵۰ میلادی نقطه عطف دیگری آفرید و ضمن ابداع احیای قلبی-ریوی یا CPR؛ در سال ۱۹۵۸ میلادی گرایش نوین مراقبتهای ویژه را پایه گذاری و اولین ICU امروزی را ایجاد نمود،؛ که حاصل آن بهره مندی هزاران تن از مراقبتهای پیشرفته در ICU ها و نجات جان بسیاری از بیماران شد.
در اپیدمی کرونا نیز متخصصین ییهوشی، و اینتنسویست ها از جمله صف شکنان و مبارزان خط مقدم مبارزه با کرونا محسوب شده و با بیشترین مواجهه و نزدیک ترین فاصله با بیماران بدحال ، برای اداره راه هوایی و انجام لوله گذاری تنفسی، با بالاترین میزان خطر، جان بر کف و بی باکانه در واحد مراقبتهای ویژه به مداوای بدحال ترین بیماران کووید-۱۹ پرداختند.
اینجانب فرا رسیدن 16اکتبر (۲۴مهر ) را به متخصصین بیهوشی، اینتنسویست ها، دستیاران و تکنسین های بیهوشی و دانشجویان عزیز هوشبری تبریک عرض می نمایم و سلامتی و موفقیت این پاسداران و زبدگان ویژه سلامت را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.
دکتر انوش دهنادی مقدم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نظر دهید