• 1401/01/16 - 16:09
  • تعداد بازدید خبر : 309
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح ساماندهی کارخانجات فراوری و بسته بندی چای در گیلان اجرا می شود

جلسه اجرای طرح ساماندهی کارخانجات فراوری و بسته بندی چای بمنظور تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، جلسه اجرای طرح ساماندهی کارخانجات فراوری و بسته بندی چای بدون مجوزهای بهداشتی در سطح استان با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، نمایندگان سازمان های چای کشور، معاونت اقتصادی استانداری، استاندارد، جهاد کشاورزی ، سندیکای کارخانجات چای استان، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
با توجه به قدمت بالای کارخانجات فراوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی،  در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم جهت تسهیل در روند صدور مجوزهای بهداشتی از سوی سازمان های ذیربط صورت پذیرد و به طور همزمان کارخانجات چای مشمول این طرح نیز در مدت زمان تعیین شده اصلاحات ساختاری و تاسیساتی خود را بر اساس ضوابط موجود انجام دهند.
همچنین به جهت حفظ و تامین سلامت مصرف کنندگان و اجرای ضوابط و قوانین مقرر شد ضمن انجام بازرسی مشترک توسط نمایندگان سازمان های مذکور از کارخانجات چایسازی ، تسهیلات لازم در راستای ساماندهی و صدور مجوزهای بهداشتی برای واحدهای مذکور در طی بازه زمانی سه الی پنج سال فراهم شود.
 
گفتنی است  حدود ۱۵۰ کارخانه فراوری و بسته بندی چای در سطح استان گیلان وجود دارد که در حال حاضر تنها ۷۴ واحد موفق به اخذ پروانه های بهداشتی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شده اند.
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86128
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/16 16:09