• 1404/04/08 - 17:55
  • تعداد بازدید خبر : 107
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار آموزشی مدیریت استرس در بحران

وبینار آموزشی مدیریت بحران (ویژه اعضای هیئت علمی و کارشناسان آموزش دانشگاه) توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ واحد توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) دانشگاه وبینار آموزشی «مدیریت استرس در بحران» را به صورت برخط برگزار نمود.

 

این وبینار با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی، کارشناسان آموزش و دانشگاه در مواجهه با شرایط بحرانی و مدیریت حوادث و بلایا، با سخنرانی دکتر ساغر فاطمی عضو هیئت علمی دانشگاه با موضوعات استرس و انواع آن، تأثیر استرس بر سلامت روان در بحران، انواع اختلالات اضطرابی، علائم استرس در بحران جنگ، تأثیر جنگ بر سالمندان و کودکان، نقش خانواده بر مدیریت استرس، ارتقای توان تاب‌آوری افراد و خانوارها و روش‌های مدیریت بحران همراه با کار عملی برگزار شد.

 

گفتنی‌است؛ در پایان به سوالات شرکت کنندگان در وبینار پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی,مدیریت بحران
  • کد خبر : 141568
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/08 17:55