برگزاری دوره آموزشی روشهای انتقال مواد در صنعت غذا
دوره آموزشی روشهای انتقال مواد در صنعت غذا جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دوره آموزشی «روشهای انتقال مواد در صنعت غذا» برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای استان برگزار شد، در خصوص روشها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت غذا از جمله نوار نقالهها و بالابرها به منظور انتقال مواد با سیالیتهای مختلف و کاربرد آنها مطالبی ارائه گردید.

نظر دهید