اخبار فوری
- 1403/12/25 پیوستن اعضای ستاد اجرایی سفر نوروزی گیلان به پویش «نه به تصادف»
- 1403/12/25 تجلیل از فرزندان برتر همکاران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کنکور سراسری ۱۴۰۳
- 1403/12/24 گزارش تصویری | امضای طومار پویش نه به تصادف توسط نمازگزاران
- 1403/12/24 نشست مشترک نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت؛ با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فرآورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش و از لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.
وی در پایان افزود؛ سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فرآورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراآورده های تراریخته برای تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
لازم به ذکر است؛ محصولات تراریخته ، محصولاتی هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شدهاند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.