- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
- 22 آبان 1404 «گیلان» تنها استان فاقد بیمارستان جنرال در کشور
همزمان با روز جهانی بهداشت دست؛
آموزش شستشوی صحیح دست در مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه
مراسم روز جهانی شستشوی دست مصادف با ۲۳ مهر ماه در مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ همزمان با روز جهانی بهداشت دست، آموزش شستشوی صحیح دست در درمانگاه تخصصی مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) رشت برگزار شد.در این برنامه آموزشی که توسط غفوریان سوپروایزر آموزش سلامت در زمینهی چگونگی بهداشت دست با مایع دستشویی و محلول پایه الکلی و با مشارکت مراجعهکنندگان صورت پذیرفت، آموزش نحوه صحیح شستشوی دست به مراجعهکنندگان این مرکز آموزش داده شد.همچنین در مراسمی با هدف ارتقاء آگاهی و اهمیت بهداشت دست در بیمارستان امام رضا (ع) شفت برگزار گردید.در این مراسم پرسنل و مراجعین با روش صحیح شست و شوی دستها به صورت عملی آشنا و آموزشهای لازم در زمینه پیشگیری از انتقال عفونت، توسط سوپروایزر کنترل عفوت بیمارستان ارائه گردید.

نظر دهید